Nürburgring


19-04-2019 Zaterdag, on the road again. Aangekomen bij Nürburgring. Je kan al merken dat je daar in de buurt komt. Overal hoor je de “motorens” brullen. Je komt bijna in een file, vlak voor de ring. Zo kun je wel rustig om je heen kijken, naar al die mooie bolides.

https://www.nuerburgring.de/nl/

De Nürburgring is een racecircuit in Nürburg, in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Op 27 september 1925 is begonnen met de aanleg van het circuit rond het dorp en het middeleeuwse kasteel Nürburg in de Eifel. De opening was in het weekend van 18 en 19 juni 1927. Het circuit heeft als bijnaam ‘De Groene Hel’. Wikipedia

Vlakbij zien we ineens een ruime plek langs de weg, en zo te zien werd die wel vaker gebruikt om te stoppen, parkeren….. Daar hebben we de tafel en stoelen buiten gezet, en heerlijk ons ontbijt en koffie genuttigd. Intussen naar al dat moois gekeken. Foto’s maken werd beetje moeilijk, omdat ze al zo snel weer voorbij gingen.

Categories: Duitsland, Eifel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: