Weekend naar Emden


10-01-2020

Vanmiddag is de camper terug gekomen van de garage. We hadden niet weg gewild, maar het kriebelde wel. Wel Gaan/Niet Gaan/Wel Gaan/Niet Gaan……. Besloten op laatst moment om dan toch te vertrekken richting Emden. Hopelijk is alles verholpen en komen we niet weer met pech te staan. Omdat we al later zijn vertrokken, gaan we deze avond niet zo ver. Gestrand in Bad Bentheim, klein half uurtje rijden. 😉 De bedoeling is om morgen door te rijden naar Emden. Een keer wat anders dan altijd richting Oosten of het Zuiden. Deze richting nemen we eigenlijk nooit.

Omdat het al later in de avond was, hadden we zoiets van “kom we gaan een lekkere Duitse schnitzel eten”. Na een wandeling door het centrum kwamen we bij een gezellig restaurant https://hornauer-christiane-grafschafter-stube.metro.rest/?lang=nl Vriendelijke bediening en zag er ook gezellig uit.

Op de terug weg richting camper, langs het kasteel en een mooi park gelopen. In de avond zag het kasteel er erg griezelig uit. https://www.burg-bentheim.de/

11-01-2020

Vanmorgen weer vroeg vertrokken. Zo te zien zou het een mooie dag worden. Maar helaas, het word einde van ons weekend. 🙁 We kregen na 15 minuten rijden weer de melding “koelvloeistof te warm, motor laten afkoelen”. Gadver wat naar gevoel krijg je daar weer bij. Alweer!!! We dachten dat we het verholpen hadden…dus not!!

Dan toch maar weer de alarmcentrale gebeld. En alles werd in werking gesteld. We kregen weer geen vervangende camper, wel een auto. Nu hebben we ook geen vervangende camper nodig, we gaan weer richting huis, en niet verder naar Emden. Zijn er klaar mee!!

Na klein uurtje kwam er de bergingswagen, vanuit Nederland. Helaas geen auto. Dan maar mee terug in de bergingswagen. De camper terug gebracht naar de garage, en hopelijk kunnen ze hem nu wel goed maken. Ze keken heel verbaast, maar gingen er de volgende week direct mee aan de gang. Ze zouden de camper ook naar de Fiat Garage brengen, want waarschijnlijk moest er dan toch een nieuwe computer in. Balen….

Intussen toch maar eens gaan denken aan een andere verzekering. Via de alarm centrale kregen we te horen dat we niet verzekert waren voor vervangende camper. En via onze tussenpersoon zouden we wel een vervangende camper moeten krijgen… Maar ff uitzoeken.

Word vervolgt

Categories: Duitsland, EmdenTags: , ,

1 comment

  1. Veel plezier in Emden en een goede reis!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d