Noorwegen 2022

Na alle ellende van de afgelopen jaren ivm de Corona, willen we graag deze zomer weer naar Noorwegen. We gaan dit keer niet met de boot, maar via de bruggen, Denemarken en Zweden. Hoe en wat daar zijn we nog mee bezig. 1 ding wat we nog uit moeten zoeken zijn de tolpassen voor de bruggen. We hebben veel gehoord over de “Bropass”, waar je met korting de brug over kan. “Brobizz” is er ook nog, maar daar lees ik over dat je minder korting krijgt. Het hoe en wat, weten we nog niet. Nog maar eens gaan googlen. Wie hier meer over weet, dan zou ik daar graag informatie over willen ontvangen.

De voorpret is altijd zo leuk. De routes worden meerdere malen gewijzigd. We hebben nog enkele maanden, dus wie weet wat het gaat worden. Dus alle informatie, leuke plekjes, mooie bezienswaardigheden, overnachtingsplekken etc zijn allemaal welkom!!

Oresundsbron

Info Brug Denemarken Zweden

Categories: VoorbereidingTags: , , , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: