Op visite bij Familie via een omweggetje


30-10-2020

We zijn dan toch maar een weekend weg gegaan. Aangekomen in Vianen! We staan niet op de CP ivm schotel ontvangst šŸ™ˆ Staan op P3. Mooi wandelgebied langs de Lek.

31-10-2020

Vanuit Vianen zijn we door gereden naar Kudelstaart. Daar een kop koffie gedronken (Corona Proof) ff bijgeklets en weer door naar Naarden. Normaal blijven we slapen en drinken sƔvonds gezellig eem borrel met elkaar. Maar helaas, dat doen we deze keer dus maar niet.

We staan hier op de parkeerplaats Nieuwe Molen. Aan de rand van de vesting. Het vestingstadje was ooit een moderne militaire verdedigingspost van waaruit de toegangsweg tot het rijke gewest Holland en de koopmansstad Amsterdam werd verdedigd. Nu is het een prachtig historisch stadje dat uitpuilt van de monumenten en bijzondere winkeltjes, musea en gezellige horeca. Helaas ivm Corona veel gesloten.

Mooie wandeling gemaakt rond de Veste.

1-11-2020

Richting huis. Normaal ben ik onder het rijden( Benno rijd dan) al weer plekjes aan het opzoeken waar we onderweg langs kunnen gaan. Ivm zijn operatie, rij ik de komende tijd in onze “koetse”.

Nu heb ik vanmorgen voor we weg gingen iets gevonden. Ingetoetst in de navigatie. Daar aangekomen bleek het een opslag plaats voor de gemeente te zijn. Daar achter in de hekken stond ons ā€œ ruĆÆne/kasteeltjeā€. Via internet was het al een ruĆÆne, maar vind altijd wel mooi om daar doorheen/langs te lopen en fotoā€™s te maken. Maar nu kon je niet dichtbij komen. Heb een link /foto bijgezet, hoe het was!! Jammer dat het nu niet toegankelijk is. Laatste foto is van internet geplukt!!

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/%27t_Hammetje

https://www.amersfoortopdekaart.nl/ hoogtepunten/vathorst-valleipoort/hammetje/pointofinterest/detail

Categories: Naarden, Nederland, Vianen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: