Nog ff snel een weekendje genieten


16-10-2020

We zijn een weekend weg. Waarschijnlijk kunnen we de eerst volgende weekenden niet meer op pad. Volgende week is de operatie van Benno. Eindelijk is het dan zover. De laatste weken, dagen knijpen we hem wel. Gaat het wel door? Word de afspraak verzet ivm Corona? Krijgen we zelf Corona, gaat operatie ook niet door. We wachten al vanaf juni…… We staan op een vrije plek aan het “ Kadoelermeer ”. Tussen Vollenhoven en Zwartsluis. De zon schijnt nog, wel beetje fris. Maar we mogen niet klagen 😉.

17-10-2020

Vanochtend nog ff gevist(benno) en ik heb een wandeling gemaakt . Richting vogeleiland. Enkele foto’s gemaakt. Maar helaas in een bestand die niet upload naar mijn telefoon. Heb een nieuwe foto camera en stond in de verkeerde stand😩 Zit zoveel meer op dan op een telefoon 😂 dus foto’s kan ik niet overzetten.

Aangekomen in Urk. Gezellige stad, druk( Corona kennen ze bijna niet) . Dus Benno 🙈vissen en ik heb de fiets gepakt. Langs het water gefietst. En mooi de tijd gehad om de camera uit te vogelen. Ben op een strandje gaan zitten en verschillende standen geprobeerd. 😍 https://www.havendiensturk.nl/

18-10-2020

Op weg naar huis. Maar de zo’n schijnt hier, en volgens familie is het in Twente bewolkt. We genieten nog ff van het zon moment en gaan richting Lelystad. Daar heb ik een mooie vrije plek gevonden, waar Benno nog kan vissen en ik kan enkele foto’s gaan maken.

Op de terug weg naar huis, wilden we nog even wat eten. Uit eten kan niet meer, dan het eten maar in de camper halen @ snackwagen de Houtsnip.

Categories: Lelystad, Nederland, Urk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d