Vissen


10 en 11 Oktober 2020

Van de week heeft Benno nieuwe vis artikelen gekocht. Dat moet natuurlijk wel uitgeprobeerd worden. Dit weekend zouden we niet weggaan, maar dan toch de zaterdag morgen, de “Koetse” ingepakt en richting Wapenveld gereden. Het word een vis weekend!!!

Deze CP heb ik van de week voorbij zien komen op een Facebook pagina. Ligt aan een water, dus wie weet kan Benno daar vissen.

We rijden binnendoor richting Wapenveld. Altijd mooier rijden dan via de snelweg. Dit is een mooie CP.

Maar Benno vind dit geen mooie plek voor hem om te vissen. Tja heb ook totaal geen verstand van. Zoek een water op en een CP, en ik denk dan dat je daar kunt vissen 😉

Doorgereden naar Hattem. We hadden thuis al drie plekken uitgezocht.

  1. Wapenveld
  2. Hattem
  3. Biddinghuizen

Hattem zijn we al eens geweest. Toen stonden we op een parkeerplaats. Nu wilden we in de haven gaan staan. Zoals gewoonlijk is deze CP druk bezocht. Maar er was nog wel plek. Benno heeft een rondje gelopen en wil toch graag de plek in Biddinghuizen nog bekijken. Zo gezegd zo gedaan. Op naar Biddinghuizen.

https://www.ijsseldeltamarina.nl/

Aangekomen in Biddinghuizen. De zon schijnt heerlijk, wel fris. Aan het Veluwemeer waait het natuurlijk altijd meer, dan bij ons in de binnenlanden. Einde van de dag begon het dan toch te regenen. Tijdens het vissen zat ik binnen en heb me vermaakt om enkele veertjes te maken met Macramé.

Sixyotie Macramé Wandbehang Boho Deco Geweven Wanddecoratie Wandtapijt Boheems Tapestry Geweven Huis Decoratie Chic Home Decor Geschenken Apartment Slaapzaal Kamerdecoratie (White-Vlong)

Rapala X-Rap zout water vissen lokken

Snoekbaars Visaas Kunstaas Voor Het Vissen Op Snoek Roofvis Aas

Snoek Aas Lokaas Voor Het Vissen Op Snoek Lokt Vissen Lokt Wobbler

Set Voor Op Roofvissen Zoals Snoek, Baars, Forel, Snoekbaars 5 Stuks5

Stks Zachte Kikker Vissen Lokken Haak Set Topwater Tackle aas met Vissersdoos

Als je Walibi wilt bezoeken is dit een geschikte overnachtingsplek. Ongeveer 3 minuten rijden. Maar ook voor Defqon, Lowlands en Fright Night.

https://www.veluwemeer.eu/

Sávonds zijn we doorgereden naar een bekende plek van ons –>Nijkerk. Dat is een mooie CP en momenteel niet druk. Deze nacht stonden we helemaal alleen. Vlak aan het water, met ruime plekken. Douche/Toilet zijn gratis.

CP Nijkerk

11-10-2020

Vroeg in de ochtend is hij gaan vissen in de haven. Voor mij de mogelijkheid om een wandeling in de omgeving te maken. Het was regen en af en toe zonneschijn. Wel een hele mooie zonsopgang.

In de loop van de ochtend weer terug gereden naar Twente! Het was een heerlijk relax weekendje.

Categories: Biddinghuizen, Nederland, Nijkerk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d