Update


Donderdags 8 augustus zijn we thuis gekomen van een geweldige vakantie. We hadden perfect weer, de omgeving was schitterend, buiten onze verwachtingen om. Zoveel gezien, zoveel gedaan. Leuke mensen ontmoet.

Wij vonden Noorwegen netjes. Op vele picknickplaatsen of andere vrije plekken zagen we vaak een toiletgebouw, de gebouwen die wij allemaal hebben gezien, waren netjes en schoon. Ook de plekken waren netjes. Geen overvolle afvalbakken, geen rotzooi op de grond.

De laatste week hadden we pech met onze camper. Zoals ik in mijn vorige berichten heb beschreven. Wij hebben de camper op de camping achtergelaten en zijn met een huur auto van verhuur bedrijf Hertz richting Nederland gereden.

We zouden nog enkele stops maken in Denemarken (met de camper), maar helaas met een auto is dat niet te doen. Dus doorgereden naar huis. We hadden zo graag de laatste week van onze vakantie in Denemarken willen doorbrengen. Maar helaas het mocht niet zo zijn.

De camper zou volgens de alarm centrale binnen 10 dagen verscheept worden. De camping eigenaresse zou ons berichten, wanneer ze de camper opgehaald hadden. Je kijkt steeds je mail na, wacht op bericht….. wat duurt dat lang….. het is zo’n raar idee, je hebt wel je camper achtergelaten 🙁 voelt heel raar.

Na enkele dagen heb ik de verzekering maar eens een mailtje gestuurd. Blijkt dat ze daar nergens van weten. De alarmcentrale gaat daar over, en zullen terzijnertijd de formulieren opsturen. Zo werd mij verteld. Gelukkig hebben ze het wel genoteerd. Tevens werd verteld dat waarschijnlijk de 21e augustus de camper in Nederland zou zijn. Afwachten dan maar.

Wat blijkt, smiddags (16e augustus) krijgen we telefoon van onze garage, de camper staat er al. Wij blij, direct er naar toe gegaan om te kijken naar beschadigingen etc.. Maar alles was oké gelukkig. Je voelt je heel opgelucht.

Hopelijk kan de garage er deze week de sensor of wat er ook aan mankeert verhelpen. Dan kunnen we weer plannen voor een weekendje weg 🙂

Heb de bonnetjes van de gemaakte kosten opgestuurd. Dus hopelijk, hebben ze wel beloofd, krijgen we een vergoeding, van de extra gemaakte kosten.

Ondanks alles, kunnen we wel terug kijken op twee geweldige weken in Noorwegen!!!

Categories: Noorwegen 2019Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: