Naar huis


8-08-2019

Na koffie en verse broodjes van de camping, zijn we vertrokken richting Enter.

Na tien minuten staan we al vast in de file.šŸ˜ Het is druk rondom Hamburg en Bremen.

De files duurden gelukkig niet lang.

Weer thuis. Na kleine vier uren gereden te hebben zijn we thuis. Wel eerder dan we gepland hadden. Na de ferry in Hirtshals hadden we nog enkele dagen Denemarken willen verkennen. Planning was zaterdag of zondag thuis. Maar helaasšŸ˜ Rondreizen met auto, twee honden en geen kampeer artikelen bij je, is een ramp!

We kunnen wel terug kijken op 2 weken, die geweldig mooi waren! Laatste week was dus iets minder, maar die gaan we gauw vergeten!!šŸ¤«

We hebben vele kilometers (4902 km) gemaakt. In 22 dagen. Veel gezien, veel, heel veel watervallen, mooie zonsondergangen, smalle weggetjes, mooie bergpassen, zeer goed weer( wat we eigenlijk niet verwacht hadden).

Het vissen in zeewater, de fjorden was voor Benno echt geweldig. Ook het allermanstecht ( een recht dat de natuur openbaar is voor iedereen) vind ik geweldig, je komt dan op de mooiste plekken. Zoveel vrijheid!

Noorwegen een geweldig land!! Benno is altijd een Oostenrijk persoon, maar Noorwegen heeft het dit jaar gewonnen van Oostenrijk. We zullen zeker terug komen!!

Categories: Noorwegen 2019Tags: , , , , , , ,

2 comments

  1. Is de camper al weer thuis?

    • 8 augustus thuis gekomen, en volgens verzekering zou de 21e camper in Nederland aankomen.
      Maar onze garage belde de 16e al. šŸ˜gelukkig , staat nu weet op oprit. Woensdag naar de garage, en hopelijk kunnen ze het euvel snel vinden en maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: