De overtocht


7-08-2019

De wekker ging om 4.45 uur. Hebben we een half uur om wakker te worden, wassen, koffie zetten, alles weer in de auto te pakken. 5.15 uur vertrokken richting de ferry. Incheck was voor 6.45 uur. We waren mooi op tijd. Hadden al koffie gezet in de glamping tent. Dus in de tijd dat we moesten wachten in de rij voor de ferry, verse eigen koffie 😍

De dag begon met een zonnetje maar hoe verder we de zee op kwamen, regen!!! Koud en winderig!! Voelde me behoorlijk 🤢

Na 2.15 uur op het dek buiten te hebben gezeten, aangekomen in Hirtshals. Daar was het ook miezerig. We wilden nog langs de bunkers, maar door de regen overgeslagen. Wie weet andere keer.

We hebben doorgereden en doorgereden. Konden geen slaap plek vinden. 😏 Het was vol, of de honden waren niet toegestaan.

Normaal hadden we al lang stil gestaan, maar nu mis je zoveel dingen. Je kunt niet zo maar ergens gaan staan. Je kunt er niet blijven, je moet verder. Eten drinken is zoeken onder de achterklep, waar alles door elkaar ligt. Je hebt geen bestek, geen bordjes etc.

Helaas, maar normaal heb je camper bij je en parkeert, eet wat, drinkt wat, zit ff buiten etc.. nu niet🥴 wat missen we de Koetse.

Uiteindelijk tegen 15.30 geluk bij ->

Hele aardige mensen.👍👍👍 daar hebben we de helft van een sta caravan voor €60,–. Plus eind schoonmaak kosten €30,–😱 Dat moesten we betalen anders konden we de caravan niet huren voor 1 nacht. Dan kregen we een hutje waar stapelbed in zat of een bank, waar je een bed van maakt🙈

We hebben ff op terras gezeten, zeer gezellig met de locals😉

Daar hadden we ook mooi kunnen staan met de camper. Maar helaas. We hebben dus ook besloten om morgen rechtstreeks naar huis te gaan. Het is een kleine 4 uurtjes. We willen niet twee uur rijden en een uur verdoen om een plek te vinden.😏 dan maar naar huis.

Categories: Noorwegen 2019Tags: , , , , , , , ,

2 comments

  1. Laten jullie nog even weten hoe het afloopt met de camper?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d