Regen


6-08-2019

De hele nacht heeft het geregend. Niet een klein beetje, maar veel. Na de koffie zijn we boodschappen gaan halen. Wie weet staan we hier nog dagen. De camper kan ongeveer 20 minuten rijden. Dus daar even gebruik van gemaakt. De REMA is dicht bij.

In de winkel krijg ik een telefoon, jaja, van de alarm centrale. Ze hebben een auto voor ons, Ford Focus station. Top. Die kunnen we zo snel mogelijk ophalen. Ook nog in de buurt, Egersum, das 3 tot 4 km verderop.

De boel over pakken. Je wilt niet teveel achter laten ivm de eerste weken de camper nog niet in Nederland is. Boodschappen, kleren, vuile kleren, toilet artikelen mee. Koelkast/diepvries leeg. Toilet legen, vuilwater weg laten lopen. Ook het gewone water weg laten lopen. Pffff wat heb je dan toch nog veel bij je. We weten niet waar we de komende tijd overnachten, dus tevens dekbed en kussen mee.

Plus twee honden!! Poehee de auto word vol!! Daarom wilden we ook graag een camper als vervangend vervoer. (Wat ook afgesproken was) Je hebt toch nog heel veel bij je. Echt onbelangrijke dingen laten we achter.

Camper gestalt bij de camping en voor 10 dagen vooruit betaalt. Als goed is( volgens verzekering) word de camper binnen tien dagen opgehaald, voor transport. Wezullen zien…..

We hebben sleutel achtergelaten bij receptie en afscheid genomen van de vriendelijke, behulpzame vrouw achter de balie.

Dan gaan we onderweg. Richting Kristiansand. Morgen gaat om 6.45 de Ferry. Een uur van te voren aanwezig, dan wil je niet te ver weg zijn van de ferry.

Onderweg trek aan wat eten. Normaal stop je met de camper, en pak je wat, of maak je iets. Je hebt alles bij je. Heerlijk die vrijheid. Nu oeps😱 tankstation broodje gehaald. Moet wel zeggen, dit was wel heerlijk. Beefhamburger!

Door gereden naar camping Roligheden in Kristiansand. Mooie camping, wel prijzig. We hebben daar een soort tent woning gehuurd voor 1 nacht.

Het is leuk, als je er op voor bereid bent. Wij dus niet. Wel koelkast, geen kook toestel , geen koffiezetapparaat etc. We zijn gewend dat we alles bij ons hebben, helaas nu niet 🥴

Morgen op tijd eruit. 5.45 inchecken. Welterusten!!!

😴😴

Categories: Noorwegen 2019Tags: , , , , , , , , ,

1 comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d