Verzekering


5-08-2019

Goedemorgen

Nog twee stops tot de ferry naar Denemarken..

Helaas moesten we weer stoppen onderweg. De camper gaf er helemaal de brui aan. We stonden aan een hele drukke weg. Alarmcentrale gebeld. Werden voor eventjes in de wacht gezet. Dat eventjes werd bijna 2 uur šŸ„“

Intussen was de koelvloeistof afgekoeld, en konden gelukkig terug rijden naar de camping van afgelopen nacht. Daar stonden we iets veiliger. Daar nogmaals gebeld. Ze zouden ons terug bellen ivm vervangende camper. Zo was ons, door onze verzekering beloofd. Maar helaas, de camper zou pas over 1 a 2 weken kunnen komen.

Eventueel auto of bus? Ivm de hondjes moeten ook mee!! Zou hij over terug bellen. Binnen twee uur.

Na drie uur wachten, nog geen telefoontje gehad. Zelf maar weer eens gebeld, en blijkt dat een auto zelf moeilijk is.

Morgen bellen ze terug.

Het is wat, je bent verzekerd, betaald elke maand premie. Nooit schade, of iets gehad. Krijg je dit. Je kunt niet eens terug naar Nederland. Je bent hier gewoond gestrand. Voor hoe lang? Geen idee. Wanneer komt er vervangend vervoer, of niet šŸ˜«

Categories: Noorwegen 2019Tags: , , , , , ,

1 comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: