Op weg…..


19-07-2019

Na een ochtendje werken, dan is het thuis de laatste dingen inpakken in de camper, wachten tot Benno thuis komt van zijn werk, hij moet wel de hele dag werken, en dan kunnen we op weg voor onze grote avontuur in Noorwegen.

Na maandenlang internetten, googlen, op facebook pagina’s doorlezen, Instagram door spitten etc…. kunnen we dan eindelijk aan onze grote trip beginnen. We hebben er veel zin in. Wat iedereen allemaal schrijft, alle verhalen die we gelezen hebben, dan wil je dat ook graag zien.

Tevens een beetje zenuwachtig hoe het gaat, als we de boot opgaan. Wat mag je meenemen, wat niet. Hoeveel mag je meenemen? Zijn we niet te zwaar? Hebben we alles geregeld? Inentingen voor onze honden? Wat voor weer is het in Noorwegen? Dus kleding voor koud weer en warm weer.

We hebben de camper laten wegen bij vrienden van ons. We waren 40 kg te zwaar. Je gaat dan denken en kijken, wat kan eruit, wat is overbodig?? Kopjes en borden die er al jaren in staan, nog nooit gebruikt, bepaalde kussens, de vlonder in de douche, soms maar kleine dingen, maar in totaal wel 30 kg kunnen verwijderen 😉

Rond 18.00 uur vertrokken. We hebben ongeveer een uurtje gereden. Onze eerste stop was in Wallenhorst in Duitsland. We hebben een mooie plek aan Osnabrück kanaal gevonden. We lagen op tijd in ons bedje, de knolletjes op, druk geweest voor de vakantie, Zorgen dat je alles in orde achter laat op het werk. Thuis alles netjes achter laten. Toch een beetje spanning voor de vakantie!!😂

20-07-2019

Vanmorgen om 6.30 uur wakker. De zon komt alweer tevoorschijn.

Na een broodje en koffie vertrokken richting Denemarken. Langs Bremen en Hamburg. Volgens internet is daar altijd een drukte. We zullen het meemaken.

Onze route voor vandaag. Dan morgen het laatste stukje naar Hirtshals.

Categories: Noorwegen 2019Tags: ,

2 comments

  1. Veel plezier daar. Noorwegen is een prachig land.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d