Feestavond van PHB


28/29/30 Juni 2019

Vrijdag middag, na ons werk, zijn we vertrokken richting Nieuw Heeten. Van ons uit is dat niet zo ver, 24 km, maar ja, we willen allebei graag wat drinken, het is mooi weer, en het feest is op een camping, dus we gaan met de camper. 😂 Tevens dan maar weekendje weg gepland. 😍 Genieten!!!

Vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten

De plekken zijn zeer ruim opgezet.  Inclusief  elektriciteit, WiFi  en water. En dat voor € 18,–We vonden het een mooie camping, gastvrij. Er is een zwem/speel vijver voor de kleinere kinderen. En er is een binnen zwembad. Midgetgolven voor de ouders/kinderen, met een gezellig terras. Zie de link hierboven.

We zijn een beetje dwars gaan staan, omdat we zo schaduw hadden. De plekken zijn zeer ruim.
De Safaritenten
Speel/zwemvijver

Omdat we na 17.00 uur aankwamen, moesten we ons melden in het restaurant. Daar verkregen we de sepkey voor de poort en een pakketje, met info omtrent het park. 

Nadat we ons plekje gevonden hadden en een verkoelend biertje gedronken te hebben, zijn we richting restaurant gelopen.

Daar waren al velen van PHB aanwezig. We hadden een gezellige avond met oud Hollandse spelen, die ze buiten hadden neergezet, tussen het midgetgolven, een BBQ en de nodige drankjes.

Tegen 24.00 uur ging bijna iedereen naar huis, en wij liepen 100 meter en waren ook “thuis”. 😉 Dat is dan weer het voordeel van een camper 🙂

De volgende morgen, onze bestelde kaiserbroodjes opgehaald, en onder de luifel opgegeten. Want de zon stond alweer hoog aan de hemel. De broodjes kun je via een app bestellen en betalen. 

We hebben daarna wat rondgereden en gestopt bij de veerpont Bronkhorst /Brummen.

Vaartijden veerpont Brummen/Bronkhorst

Bij de veerpont kun je ruim  parkeren. Staan enkele banken, waar je goed uitzicht hebt op de IJssel. Vele fietsers rusten hier uit, eten hun lunch etc…  Het is een geweldige plek aan het water, en wilden er de nacht wel doorbrengen. Maar helaas,  je staat met de camper onder eikenbomen. En momenteel is dat niet zo’n goed idee.  Ivm de processierupsen 🙁 Zit zelf al onder de vele bultjes die voortkomen van de rups.

Aan de overkant hoorden we het “geklep” van ooievaars. Na eventjes zoeken zagen we het nest. We konden en wilden niet dichtbij komen. Kon ook maar klein stukje filmen, want ze vlogen weg. Geweldige ervaring. Had nog nooit ooievaars van zo dichtbij gezien.

Met de fiets, met het pontje ( €1,– per persoon) Bronkhorst verkent. Tis een gezellig klein dorpje. Mooie oude klinkers, kleine steegjes. Via wegwijzers kwamen we langs een klein joods kerkhof.

Joods kerkhof

klik op de link voor meer info –>

Geëindigd bij een plek aan het TwenteKanaal. Rustig aan het water. Benno kon hier dan ook eindelijk zijn hengeltje uitgooien.

Categories: Nederland

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: