Pinksteren 2019


De gedachten na het Hemelvaart weekend, gaan al weer naar het volgende weekend. Pinksteren. Wat gaan we doen? Wel weg, niet weg…… Word het mooi weer of regen….. Waar gaan we evt naar toe?

Net of het zo moest zijn, krijgen we van een kennis het bericht, wat doen jullie aankomend weekend. Anders kom gezellig even wat bij ons drinken. En dus ook overnachten, want het is niet om de hoek. 🙂 Dat is in Heesch, 119 Km verderop.

Natuurlijk een goed excuses, om met de “Koetse” die kant op te gaan. Wat vinden we dat nu jammer 🙂 Dus geregeld, zaterdag avond staan we in Heesch. Nu nog de vrijdag en zondag avond een plekje zoeken. De vorige keer dat we richting Heesch gingen, hebben we vrijdags overnacht in Maasbommel op de CP https://www.campercontact.com/nl/nederland/gelderland/maasbommel/43751/camperlocatie-eeterij-de-pont#.XPYhtGnaSbc.link

Aardige beheerder. Mooie plekken. Geweldige omgeving.

Ben vandaag aan het googlen gegaan en heb enkele opties gevonden…..

De 1e is Tiel, Waalkade. de 2e Erlecom, bij de bisonbaai of Appeltern, bij een forel vijver. Misschien dat ik deze week nog andere ideetjes krijg, of informatie krijg, dan kan er weer van alles veranderen. Geen van alleen hebben we eerder gestaan, dus we zullen het moeten afwachten.

Categories: Heesch Pinkster weekend, Nederland

2 comments

  1. Kon wel eens vol zijn daar of kun je reserveren?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d