Eifel April 2019Het is April, veel camperaars hebben de camper weer uit de stalling gehaald. En zijn weer blij dat ze na de winterperiode weer op stap kunnen. Het weer word top, en we hebben een mooi lang Paas weekend voor de boeg. Dus allemaal erop uit!. Zal dan ook behoorlijk druk worden op de snelwegen/campings/CP’s denk ik.

Zomaar een plaats die we gaan bezoeken is Andernach. Zie de voorspelling op het weer kaartje. 🙂 Hier word je blij van.

Het is voor ons altijd weer de vraag, waar gaan we naar toe? Belgische Ardennen, Zeeland, richting het Noorden……

Mijn wederhelft wil graag naar Duitsland. Zoals hij altijd zegt: “Doar kunt ze mie verstoan, en kan ik ze ok verstoan. Ku’j goot et’n en een pilske drink’n”.

De Moezel hebben we al eens gereden, dus gaan we denk ik maar een gedeelte van de Rijn verkennen. Enkele plaatsen die ik via google heb gevonden zijn: Andernach, Glees, Nurnburg, Dahlem, Bad Munstereifel, Mechernich, Gemund, Vogelsang, Heimbach, Nideggen, Bergstein Hurtgewald, Obermaubach en nog vele andere dorpjes waarschijnlijk, waar we onverwachts voorbij of door rijden. Misschien heeft iemand nog suggesties, van hé dat moet je gezien hebben…..

Zelf staan we graag op vrije plekken, of evt een CP. We hebben zonnepanelen, met een app die de laatste keer dat we op pad gingen niet goed werkte. Deze week heeft de garage er naar gekeken (Top) en hebben we een nieuwe Digitale controller daarvoor gekregen, op proef.

Het is de Power XS20 MPPT Solar Controller van Power Xtreme. Voor ons helemaal nieuw, maar we zullen het dit weekend mee maken. Misschien heeft iemand met dit type ervaring?

Nog twee dagen werken en dan starten we de “Koetse”. Op naar een mooi, fijn, gezellig, en veilig weekend.

Categories: Duitsland, Eifel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: