Palfau


Van Schonbuhel an der Donau, zijn we naar Palfau gereden. Daar zijn vele mooie watervallen. Voor €6.— p/p kun je 1.5 uur naar boven wandelen langs vele watervallen. Dit gaat via trappen. Heel leuk, maar wel heel zwaar, qua klim en de warmte. 😢 Maar de moeite waard!!!

Via de andere kant van de berg terug gelopen. Weer 1.5 uur Afzien!!! Echt, je gaat dan door het bos over wortelen van de bomen, stenen… survivor tocht. Goede, stevige schoen zijn aan te raden. Het water is zooo helder!!!!!! Zoo mooi!!! Maar het was een TOP wandeling/klim !! www.wasserloch.at We brengen hier ook de nacht door. Heel mooie locatie in de bergen!! Gratis

https://park4night.com/lieu/74999//palfau-23-hochschwab-stra%C3%9Fe/austria/liezen#.XJDIvFRKi70


Categories: Camperplekken, Oostenrijk

2 comments

  1. Prachtig!! Wij hebben Oostenrijk komende zomer weer op onze planning staan, maar dit keer zonder camper. Even ouderwets genieten van de luxe in en hotel 😉 Jullie foto’s wakkeren bij mij wel het vuur aan om ook eens te camperen door dit fantastische land!

    • Oostenrijk blijft voor ons ook een favoriet! Dit jaar slaan we over, en reizen af naar Noorwegen. Kijken wat dit land ons brengt. Voor ons een hele uitdaging 😉

      Ook wel eens fijn om in een luxe hotel te verblijven 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: