Route aangepast.


Laatste tijd nogal druk geweest, met van alles wat. Soms zijn we echt druk, maar soms maken we ons ook druk om niets. Maar nu even de tijd genomen om weer wat te plannen ivm de vakantie. Zoals normaal is de route al weer aangepast. 😉 Vind geweldig om via internet vanalles uit te pluizen, je komt van de ene link in de andere 🙂

Mijn vakantievoorpret begint al ruim voordat we op reis gaan. Ik steek veel tijd in het van tevoren ontdekken van leuke plekken die we willen bezoeken, wandelingen die we gaan maken of roadtrips die we gaan rijden.. Ik steek ook heel veel tijd in het maken en afvinken van lijstjes.

De boot hadden we al wel gereserveerd. We gaan van Hirtshals naar Kristiansand. Deze route hebben we gekozen ivm onze honden en ;-( voor mezelf. Vind boten heel mooi, maar kan er niet zo goed tegen. Dus de kortere route!!

Er zijn bepaalde bezienswaardigheden die we graag willen zien. Zoals de vuurtoren in het zuidelijkste punt van Noorwegen Lindesnes, Oslo, Tvindefossen, Geiranger, Trollstigen, Bergen en Preikestolen…… en wat we onderweg nog tegenkomen of wat ik ondertussen nog vind op “het net”.

Naar aanleiding daarvan plan ik dan mijn route. Via Google My Maps eerst geprobeerd, maar daar kon ik niet genoeg steps invoegen. Via Tripline wel. https://www.tripline.net/ Werkt perfect, voer de plaatsnaam in en de lijn word gemaakt.

Ruwe schatting van de route, zie foto. Verder uitwerken komt nog ivm, wegen, veerboten….. Omwegen in verband met dat je om de berg heen moet, of er doorheen.

Misschien heeft iemand nog suggesties? Lees ze graag.

Via http://www.m.maploco.com kun je op een leuke manier bijhouden waar he bent geweest.

Dit zijn onze landen!!

Categories: VoorbereidingTags:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: