Arnhem


Lage Nieuwe Kade Arnhem
S’middags aangekomen bij de Rijnkade in Arnhem. Er stonden 3 Campers op de CP. Er is plaats voor 4 campers volgens het ACSI boek/app. Maar s’avonds stonden er 10 campers 🙂 . Het is een mooi plek aan de Neder Rijn. Hier gaan niet zoveel schepen voorbij als bij de Tolkamer. Dat gelegen ligt aan de Rijn! Zomers zal het hier ook fijn vertoeven zijn. Heel gemakkelijk kun je de plek betalen met de https://aanuit.net/nl/app Zowel voor stageld als voor de stroom.
We zijn richting centrum gewandeld, ongeveer 10 minuten. Dat is goed te doen. Arnhem heeft een gezellige binnenstad. Op de zaterdag is er de wekelijkse markt. 😉
We hebben wat gedronken in https://taphuysarnhem.nl/ . En later ook goed gegeten. Het heet niet voor niks Taphuys. Je krijgt bij de ingang een soort creditkaart, waar je een credit opzet. De hoeveel geld dat je erop zet, mag je zelf bepalen. Daarmee loop je langs de rijen “tappen” om een biertje of een wijntje te tappen. Het word verrekend met hoeveelheid je in een glas tapt. Zo heb je de kans om verschillende bieren en wijnen te proeven.
Taphuys Arnhem
Tevens hadden ze op de tv’s voetbal op gezet. En wat een geluk, Heracles versus Ajax.
Lage Nieuwe Kade Arnhem
Terug gewandeld richting de camper. Het weer was nog prima. De hondjes uitgelaten en nog fijn even TV gekeken en een wijntje gedronken in de camper. De volgende dag regende het pijpestelen 🙁 Na de koffie, rustig richting huis getuffeld. Niet via de snelweg, maar binnendoor. Wilden bij Bronkhorst met het pontje, maar die ging pas tegen 9.30 richting de overkant.
Veerpont Bronkhorst
Categories: Nederland, Tolkamer/Arnhem

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: