Tolkamer


Het is zaterdag morgen, op de fiets naar de winkel voor wat boodschappen. Terug gekomen, vraagt mijn man ineens van “zullen we met de camper weggaan?” Begin na te denken, wat zal ik zeggen, wat zullen we doen…..

Heb eigenlijk nog wel wat te doen in het huishouden 😦 maar het is ook al weer enkele weken geleden dat we weg zijn geweest 😛 We gaan eerst een kop koffie drinken en overleggen samen wat we nu gaan doen.

Ach ja, als jij camper ophaalt, kan ik nog snel even stofzuigen, dweilen, snel een wasje draaien en ophangen ( kan mooi drogen in het weekend), zijn we samen klaar. Dus we gaan!!!! Ja we gaan!!! Waarheen?? Daar denk ik nog wel even over. Zo gezegd, zo gedaan.

Net voor de middag vertrokken richting Tolkamer. Wilde daar altijd al graag een keer naar toe. Maar het kwam er niet van. Nu heb ik de kans.

Daar aangekomen, was er nog plek genoeg. Mooi stekkie aan de Rijn. In de zomer zou je hier heerlijk buiten kunnen zitten, en kijken naar alle boten die langs komen. Deze dag waaide het enorm. We gingen een stukje wandelen met de honden, langs de Rijn. Maar de kleine moest echt aan de lijn, anders waaide ze weg 😛 Tevens de schotel maar niet gebruikt…. 😉

 

 •  

  CP Tolkamer

  De plek kun je betalen bij de lokale VVV in het dorp. Vind het dorp iets minder, misschien ook omdat het slecht weer was, veel wind, af en toe regen. Wij zijn hier niet gebleven, maar door gereden naar Arnhem.

  Categorieën:Nederland, Tolkamer/Arnhem

  2 comments

  1. Hallo Martin, wat leuk dat je ons volgt. En dat je ook uit Enter komt. Lammertink is wel bekende naam 😉 Op Polarsteps staan nog veel meer trips met onze camper. Deze site is nog in aanbouw.
   Veel lees plezier!!

   Like

  2. Leuk om jullie te volgen! Vooral omdat jullie in mijn geboortedorp wonen en ook n burstner hebben!😜

   Liked by 1 persoon

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google photo

  Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s

  Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

  %d bloggers liken dit: