Zomervakantie 2019


img_7312

Het is nog winter, maar het lijkt wel herfst. Het regent en het waait…  Dit verveeld zo snel. Wel heerlijk om dan de allesbrander aan te hebben en heerlijk in een gemakkelijke stoel ervoor te zitten. Kopje chocolademelk erbij, hmzzzzzz….. Genieten!

Intussen ben ik ook bezig om een route te plannen voor de zomervakantie 2019. Het is nog vroeg, maar vind het geweldig om al maanden van te voren op onderzoek uit te gaan. Via sociaal media, Facebook, Instagram, Polarsteps, GooGle….. kun je zoveel informatie krijgen over verschillende onderwerpen. Ik noteer veel, maar streep ook net zoveel weer weg. 

Wij willen aankomende zomer richting Noorwegen rijden, met onze “Camping Koetse” en onze twee hondjes.  Bij Hirsthals nemen we de veerboot naar Kristiansund. Vandaar richting het westen, langs de kust.

Op de sociaal media, zie ik verschillende routes voorbij komen, die vanuit Kristiansand richting Noorden rijden en niet langs de kust, naar het Westen. Waarom ze dat doen? Heb geen idee, misschien dat ik in loop van de tijd daar wel achter kom. Misschien een goede reden, misschien gewoon omdat ze die richting uitgaan.

Ik zou graag langs de kust willen rijden.  We zullen het in de loop der maanden zien, wat het word. Veranderen van de route zal vast nog tig keer voorkomen.

  

 
 
 
 

Categories: VoorbereidingTags:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: